29 dec

Imorgon åker jag och bästis till Göteborg, om vi är taggade alltså! kommer bli tjocktniceee! ;)

Dock hatar jag sj så in i helvete . så kassa är dom -.-
PUSS

26 dec

Halluuuu!
Jag orkar knappt uppdatera längre . Men helgen har varit mysig. Julafton har redan fått. Blev supernöjd för alla presenter.
Igår var det juldagen, dagen då alla går ut typ. Jag och Thea orkade absolut inte gå ut och ville spara alla pengar till nyår. Så vi satt hemma och kollade på tv, sedan kom Sandra och umgicks med oss. Mys :)

Idag började mellandags rean , pappa och mamma kom och hämtade mig och thea för att åka upp till Grand Samarkand. Vi var där efter 10 och det var ändå mycket folk . Men jag hittade bara en jacka och en skjorta. Efter rundan på samarkand skjutsade mina föräldrar ner oss till stan , men nere i stan var det ju dubbelt så mycket folk så man orkade knappt titta på något. Efter en stund mötte vi upp Sandra och gick runt lite i det kalla vädret.

Imorgon ska jag träffa Thea, vi ska hämta ut våra biljetter till en nattklubb i Göteborg. Jag ska fixa mina naglar på Center Nail , måste ju fräscha till sig lite innan nyår ;). Blir nog att vi solar imorgon också , det kan behövas. Blir nog en runda på stan med, vi har lite saker kvar att köpa  . :) 

Nu ska jag fortsätta kolla på Ice Age ! hehe.
Puss och kram :)

pardey

nu äre paaaaaaaaaaaaaaaaaarty så in i heeelvete!

min lilla pärla.

Idag blev det träning, blev lunchgympa med Björn som han hette. Hur kul pass som helst. Så det blir att köra det oftare. Efter träningen åkte jag hem duschade snabbt som attan för att sedan åka till min lilla pärla, Jane! :)
Min underbara vän som har saknat så mycket. Vi tog bara det lugnt, fikade och snackade skit.  Jane, se till att bli bra nu ! Du vet ju vart jag finns ..

Det blev en lugn kväll , pluggade lite på körkortet, det börja fastna. Körningen är det ju inga problem med , men den där teorin vill jag bara spy på!

Imorgon så ska jag träffa x. Det kommer bli trevligt tror jag . Sedan på kvällen drar jag till Joanna och dit kommer Emma också . Så vi ska väl käka och så tror jag :)

Min pärla :)


Thea och jag , en gammal bild från förra sommaren



7 december.

Har haft ett par mysiga dagar .
I söndags julpysslade hela familjen sedan följde jag med Joanna hem. Så har sovit där i två nätter, har även hjälpt henne att passa hundarna.
Idag har jag lunchat med Thea sen gick vi runt på stan och kollade lite, men som vanligt hittar man inget.. Vi tog också en varmchoklad på Skåres.  Jag har också hunnit sola , så nu börjar man bli lite brun iaf ;p

Imorgon blir det hårdträning, kör nog på lunchpasset imorgon, börjar tröttna på att träna på gymet. 

Men nu ska jag dejta kudden :) Natti!

Jag och älskade min syster ( en av dom ) på min student i somras :)

4 december.

20 dagar kvar tills julafton, det är galet vad tiden går fort. Snart fyller jag 20( okej om tre månader) det känns obehagligt! 
Men har nästan köpt alla julklappar , har bara ena syrrans present och till farmor , mormor och morfar. Men det löser sig :)

Veckan har varit lugn, jobbade mina sista dagar sen umgåtts med Thea och med Emma.  Helgen har också varit lugn.
Igår var jag och Sandra på bio , vi såg Devil. Den var faktiskt bra men lite lustig.
Idag har jag inte gjort något vettigt, eller jo . storstädat hela mitt rum, det behövdes så nu är det rent! Sedan kom Sandra förbi , så vi kollade på Shrek 4 och åt gotte. Lugn och mysig helg,  det behövdes från förra helgen.. 

Imorgon, söndag. Andra advent. Så kommer mina systrar hem till oss och vi ska julpyssla. Göra julkort och sådär. Önska mig lycka till ;)

Nu är allt bokat och klart till Göteborg, ska ju fira nyår där. Jag och Thea fixade tågbiljetterna i veckan, så det känns skönt :)

Men nu ska jag avrunda. Min säng ropar på mig !
Godnatt!
Älskling :)

RSS 2.0