snooooorigt.

Vilken träningsvärk jag har sen igår! Tränade första passet på hälsostudion igår med Jane. Måste säga att efter att ha tränat på hälsostudion en gång, så känns det helt rätt. Visst det kostar ju lite mer också. Jag tränade på Friskis förut, det var bra där. Men ligger ju en bit från stan .. 

Idag stack jag in till stan för att köpa en jacka till mami,  så snäll som man är. ;) Jag köpte en kajal och en tröja till mig själv. Tröjan var på rea och hur mysig som helst, me like!

Imorgon ska jag förmodligen träffa A, jag är nervös. haha! Men det ska nog gå bra tror jag . 



helgen.


Helgen har varit awesome. 

Fredag: Träffade Janebabe . Var hos henne och tittade på film, I see you. Inte så bra film, nej . Men sällskapet gör ju alltid det roligare. Sedan kom Anton och Peter en stund. Spelade lite kort och hade det allmänt trevligt. Vid halv två åkte jag hem och somnade nästan direkt ;p . 

Lördag: I lördags kom Thea och Sandra till mig. Vi fixade oss och lite sånt. Sedan tog vi vårt pick och pack och drog vidare till Gustav. Där vi körde ölspelet m.m. Sjukttrevligt måste jag säga. Vid halv tolv drog vi vidare till Oleo! Träffade min babe Jacob, som jag har saknat honom, helt stört. Men hela kvällen var kalasbra. Jag och Thea gick sedan till min syster och sov där. 

Söndag: Blev lugnt. Åkte hem, käkade, duschade och lite så. Sen drog jag in till stan och mötte upp Thea. Vi hyrde film och köpte gottis. Skön kväll :)

Nästa helg är redan planerad. Fira Sandra på fredag med några av flickorna, lördag blir det förmodligen förfest med tommy och hans polare sedan blir det utgång. Och så på söndag blir det jobb för min del! :)

Idag ska jag på introduktion på hälsostudion. Blir nog att börja träna där ist än på friskis. Friskis ligger ju en bit ifrån stan också . Sedan blir det mys hos Joanna, top model osv. Emma kommer också förhoppningsvis:)

Bilder från i lördags. 


Jag och Thea


Jag , Filip och Thea . 



19

Idag har jag umgåtts med Sandra, vi tog en fika på skåres, som har blivit mycket sämre, Efter fikan gick vi vidare till Singoalla för att Sandra skulle kolla på balklänning. Vi hittade ett par stycken faktiskt!
Jag åkte sedan hem, käkade med mamsen och papsen . 

Imorgon ska jag träffa Erika, som jag inte har träffat på år och dar känns det som. Det ska bli trevligt. 
Blir att dra till Thea efter jag har umgåtts med erika imorgon, blir så att jag sover hos henne också, mysipys.

Helgen är redan planerad, fredag blir de mys hos Jane och på lördag förfest hos Gustav och sedan utgång. NICE!



penicillin, kul..

Fick dra mig till vårdcentralen igår, tur hade jag iaf att dom tog emot mig. Fanns knappt några tider. Men iaf, som hade trodde så hade jag fått blåskatarr , så nu äter jag penicillin . Blir förmodligen en nykter utgång på lördag, men det gör inte mig något. Jag kommer kunna ha kul ändå. :) Igår kväll blev de mys med mina systrar, mys!

Idag har jag gjort lite ärenden i stan. Fixade till min naglar sedan drog jag mig till Grand Samarkand.
Vid fyra tiden träffade jag Angelika , Vi gick och fikade på Sandys, ett nytt ställe här i Växjö som ligger på Norra järnvägsgatan 18.
Jag kan verkligen rekommendera Sandys. Dom har allt från fika till mat . Det passar till alla åldrar.  Finns verkligen ett stort utbud! Priset är faktiskt inte så dyrt heller, en stor kaffe ( XL ) kostar endast 17 kr, har jag för mig ! Man får mycket mat för pengarna! Så dra dit nu mina kära vänner :)

Nu ska jag faktiskt krypa ner och sätta på en bra film !
Puss och kram

Depp.

Detta inlägget kommer bli personligt och en aning depp. Läs eller inte, upp till dig..

Vad ska man göra när allt känns skit? När man varken vet in eller ut. Händelsen som hände för månader sedan spelar upp sig i huvudet på mig. Hela dagen har den spelats upp .  
Livet känns bara tungt just nu, men förhoppningsvis så försvinner det snart. 
Jag funderar även på att börja plugga igen. Men orkar jag det ? Det är ju dock värt det om jag verkligen vill hålla på med det. Men jag vet inte, jag är förvirrad. Hjälp mig någon? 

Men hade iaf en kul kväll igår, förfesten med bruudarna var extremt trevligt faktiskt . MMMBOP, kvällen påminner om den låten . Så fruktansvärt kul :)



Alla taggade och glada!




Tack tjejer för kvällen , detta får vi göra om!

RSS 2.0